– Photizo Anti-Acne Face Mask


Ansiktsmasken är utformad för att underlätta för kroppen att ta hand om hudåkommor – ett nytt sätt att använda LED ljusbehandling.

Huden har en utmärkt förmåga att absorbera energin från LED ljusbehandlingen. Cellernas mitokondrie använder energin och producerar mer ATP (cellens bränsle) vilket påskyndar den naturliga läkningen kroppen ska utföra.

Fibroblastcellerna producerar mer kollagen, elastinproteiner och stimulerar kroppens naturliga läkprocess och föryngrande processer.

LED ljusbehandling används medicinskt, är kliniskt bevisat och har många terapeutiska fördelar – säkert, icke-invasivt och fritt från kemikalier.

Behandling med blått LED ljus verkar antibakteriellt och motverkar acne. Detta kan minska förekomsten samt svårighetsgrad av finnar vilket resulterar i fin hud.

Kan ge följande resultat:

– Snabbare läkning av acne
– Minskad svullnad vid acne
– Förbättra ojämnheter i huden och jämna ut hudtoner
– Minskad rodnad från överexponering av UV-ljus
– Hjälper vid rosacea
– Underlätta för återfuktning
– Lenare hud


Våglängd:
465 nm
Energimängd uteffekt: 60 mW

För mer information och beställning maila till info@pharmalight.se eller ring 0704-55 48 22.

Photizo Anti-Acne Face Mask – Casebilder

Kunden har haft problem med akne i över ett år och har medicinerat med Tetralysal i nio månader innan han började använda Photizo Anti-Acne Face Mask. Han slutade med Tetralysal i slutet av november 2014 och började behandla med Photizo Anti-Acne Face Mask den 11 januari 2015. Behandling med ansiktsmasken skedde dagligen i tio minuter i ansiktet samt 5 minuter på varje sida av halsen.
De två första bilderna är tagna före första behandlingen 11 januari 2015 och de två sista bilderna är tagna fyra veckor senare den 8 februari 2015.

Före
  

Efter