KERAMISK TEXTIL


Långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen

PharmaLights produktutbud erbjuder CE-märkta produkter av hög kvalitet med två funktioner

  1. suveränt stöd gällande förebyggande i att undvika skador samt, stöd för värkande/ömmande/skadade muskler, leder och senor för att påskynda läkningen
  2. ökad blodcirkulation genom att funktionstextilen innehåller keramiskt material vilket kan uppfattas som läkande egenskaper. Detta är väldokumenterad kunskap sedan många år tillbaka .

De flesta nya kunderna, blir positivt förvånade över de oftast snabba resultaten vid tillstånd som till exempel stel nacke, artros, reumatism, tillfälliga skador, ömma muskler. Knäskydd, fotledsskydd, ryggbälte, armbågsstöd och handskar är exempel på produkter från PharmaLights breda sortiment.

     

I CeraTex keramiska CE märkta funktionsmaterial, har en pulverblandning bestående av cirka 30 olika mineralhydroxider, bearbetats vid en temperatur på 1600°C. Detta är en unik process bara för CeraTex produkterna. Mineralerna i detta keramiska tyg kan inte brytas loss, avdunsta eller tvättas bort. CeraTex har medvetet valt en mer kostsam och omfattande tillverkningsmetod för att nå mycket hög kvalitet. CearTex är ensamma om att i produkten ange hur mycket keramik produkten innehåller.

PharmaLights produkter med keramisk textil är funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Textilen bygger på nyaste tekniken av vetenskaplig textil teknologi, kombinerat med uråldrig asiatisk erfarenhet.

När de keramiska partiklarna blir uppvärmda av kroppsvärmen, utstrålar keramiken en värme som återreflekteras till kroppen. Denna långvågiga värmestrålning är detsamma som långvågig infraröd strålning som kan upplevas läkande.

PharmaLights produkter med keramisk textil är noga utvalda och är mycket slitstarka och har en unik lång livslängd. Samma material för människa som till djurprodukterna.

FÖR MER INFORMATION OCH WEBSHOP:   pharmalight-shop.se