References exhibitions


Bruksprovet 2013

Kvinnans fot har varit skadad i lite mer än 6 månader. Sjukhusen har röntgat, gipsat och senast sprutat cortison. Hältan och smärtan har varit konstant och kvinnan har inte upplevt en läkning eller minskning av hälta och smärta under de 6 månaderna.
Efter 30 minuters behandling med LED Ljusbehandling PHOTIZO i montern var smärtan nästan borta, svullnaden hade gått ner och tårna var återigen rörliga. Glädjen gick inte att ta fel på :-)
För att nå en slutläkning behövs antagligen fler PHOTIZO behandlingar, men denna första behandling visar att foten går att läka rätt snabbt och att smärtan går att ta bort utan smärtlindrande tabletter!

En del nästan somnade under de sista 5 minuterna av behandlingen på Mobilisern. Spänningar släpper och eventuell smärta lindras markant. De som stod på tur för att prova hade bra plats på podiet i Flyinge och kunde komma riktigt nära hästarna och tävlingarna. Ljusbehandlingen provades av besökare med problem i axlar, knä, armbåge, lårkakor, reumatism, kroniska sår, stela smärtsamma axel- och nackpartier och några diskbrock. Alla blev bättre och alla upplevde och kommenterade att deras smärta nästan helt eller delvis försvunnit under Ljusbehandlingen. De spontana kramarna vi fick som Tack från besökarna efter behandlingarna, är bland de bästa kramar vi kan få!

Tummen upp efter 15 minuters behandling på Mobilisern. En vältränad besökare med extra träningsvärk när hon kom på grund av ett hårt träningspass…betydligt mjukare i kroppen och bara en ”gnutta” kvar av träningsvärken efter behandlingen på Mobilisern :-) succé igen!

Flera besökare under Bruksprovsveckan i Flyinge väntade med att prova Mobilisern till på lördagen. Alla var glatt överraskade över det fantastiska resultatet Mobilisern gör på stela, ömma och smärtande ryggar. Succén från England är på väg att även göra succé på kort tid i Sverige :-)

Trots lite folk under Bruksprovsveckan i Flyinge besöktes montern och besökarna fick gratis prova Mobilisern. Alla som provade var imponerade av resultatet som Mobilisern ger på bara 15 minuters behandling. Succén från England blev en ”snackis” på lunchen för många av ryttarna som tog sig tid att testa.

Fitness & Hälsomässan 2013

Besökaren hade dubblat sin löparmil och var rejält öm i kroppen när han kom till vår monter. Nästan smärtfri och betydligt rörligare efter 15 minuter på Mobilisern :-)Glad!

Bägge besökarna gjorde tummen upp efter ett 15 minuters pass på Mobilisern :-)Glädje över att slippa smärta!

Mässbesökare provar Mobilisern. De första minuterna kan vara lite tuffa då varje liten ansträngd muskel hittas i ryggen :-O Därefter blir det bara skönare då smärtan successivt minskar, rörligheten ökar och den snabba smärtlindringen blir en glad överraskning :-) Glädje!

Hälsomässan i Helsingborg var en glad tillställning. Många föreläsningar på scen och ”gympande” ungdomar till hög musik höjde stämningen. Monterns Mobiliser och Ljusbehandling var fullbokad hela mässan :-) CeraTex produkterna var en nyhet för besökarna som provade och förundrades över det keramiska pulvret och hög kvalitet :)

Milamässan 2013

Johannes behandlar en besökare mot smärta i axlar och nacke! Glad och smärtlindrad besökare gick från montern 15 minuter senare :-)

När uppvisningen tog slut fylldes montern snabbt med besökare! PharmaLights ledande LED Ljusbehandling och bägge Mobiliserna var fullbokade hela mässan.

Fälttävlandsryttarna på plats på Milamässan. Vännerna ligger på Mobilisern och får hjälp mot onda ryggar :-) Glädje när smärtan försvinner! PharmaLight har alltid med en Mobiliser på tävlingar för att hjälpa PharmaLightryttarna med friskvård.

Besökare i vår monter på Milamässan 2013 De kom med ont i ryggen och stela, efter 15 minuters behandling var de mjuka och rörliga samt nästan smärtfria :-) Glädje!

Ljusbehandling på axlar, nacke och ryggar. Med Photizons pennprob kommer man lätt åt tex senfäste, muskelfäste, diskar i ryggen och blodkärlen runt ögonen :-)Mobilisern hjälpte många stela ryggar att mjukna, roligt att se alla glada mer rörliga mässbesökare :-)

Allt för hälsan mässan 2012

Efter en 15 minuters behandling på Mobilisern under ledning av Marcus Odell, blev Mässbesökaren av med sin huvudvärk :-)

Även under söndagen är det kö till LED Ljusbehandling och till Mobilisern. Björn behandlar så många han hinner med!

Nu är det lång kö till PharmaLights monter. I montern försöker dom hinna med att ge behandling till så många som möjligt :-) Vi hoppas på förståelse från mässbesökarna om vi inte hinner med alla.

Många besökare upplever en omedelbar smärtlindring i montern – då kommer de stora leendena!

Många av oss har dagligen smärtor i nacke och axlar. Ljusbehandlingen påskyndar kroppens egen läkprocess :-) Många glada Mässbesökare blir väldigt förvånade när de upplever den omedelbara smärtlindringen och ökade rörligheten!

En glad mässbesökare som får behandling i nacke och skuldror. I USA och Europa används LED ljusbehandling redan idag inom vård och friskvård – vi har inte kommit så långt i Sverige ännu, men vi är på god väg!

Breedersveckan i Flyinge 2012

En brandman kom och provade Mobilisern och gav den toppbetyg. Han var vältränad och gjorde som fotbollsspelaren Henke L i somras – han tog bort den lösa madrassen som gör behandlingen mjukare! Bra gjort!

Minna Telde hade en mycket framgångsrik vecka under Breedersveckan i Flyinge :-)PharmaLight ”var kort” på folk i montern pga av sjukdom och Minna hade många hästar att rida – ont om gott om tid för oss bägge under Breeders! .Minna tog sig ändå tid att komma till montern:-)

Mobilisern testades av de flesta PharmaLightryttarna under Breeders. Här står Sara och pratar med sin man Frank Ostholt när han provar Mobilisern under 15 minuter :-) Det blev betyg: Med beröm godkänt från Frank!

Mobilisern användes och testades av de flesta PharmaLightryttarna som kom till Breeders i Flyinge:-) Här är det Fälttävlandsryttaren Ludwig Svennerstål – det blev högsta betyg från Ludde!

Mer fint besök i PharmaLight montern var Tove Melin med mamma Ulla :-) Det blev nya handskar till Tove och mingel med alla andra som var i montern!

Sara Algotsson Ostholt kom tillbaka till montern och då var mamma Margareta med :-)

En glad kund som shoppat ett ”CeraTex” ryggbälte – Roligt, efterfrågan på CeraTex stiger för varje dag som går!!!

Jonas har en ömmande hälsena som han behandlade själv – vi hann inte! Därefter provade han Mobilisern och kom lite glatt ”galopperande” förbi i restaurangen sedan.

Katrin ligger på Mobilisern för andra gången och den andra unga besökaren började med LED Ljusbehandling på en ömmande rygg för att avsluta med Mobilisern – Roligt!

Fint besök i montern av PharmaLightryttaren Steffi och hennes mamma Anette – de blev väl omhändertagna av Malin – Roligt!

Fint besök i montern: Cecilia Kristoffersen, Anna Hassö och Camilla Andersson :-)många skratt o glada tillrop!

En hovslagarelev kom med sin hund och frågade om vi kunde behandla hundens muskelansträngda rygg? Klart vi gör det – efteråt hamnade blivande hovslagaren på Mobilisern. Det blev 10 av 10 möjliga poäng av Hovslagaren för Mobilisern :-)

Hälsa och skönhet Boost 2012

En ambulans-sjuksköterska var näst sist att prova Mobilisern, det blev efter att mässan stängt. Sist blev hennes man och de blev de sista kunderna att hyra en Mobiliser till mässpris under Skåne-mässan.

Besökare blockerade ofta gången utanför montern då många stannade och tittade på Mobilisern och Ljusbehandlingen. David och vi andra pratade med besökarna i gången och de ombads komma tillbaka efter 15 till 30 minuter, då det var kö till behandlingar och Mobilisern.

En medarbetare på Malmö-Mässan hade skadat sitt finger och kom till montern för att få behandling :-) Fingret behandlades snabbt av honom själv och smärta och svullnad minskade snabbt! Han blev förvånad över det snabba resultatet och tackade länge och alla i montern!

En av Hurtigruttens medarbetare hade fått Hälsporre och att stå i montern hela dagen blev en pina. Efter första Ljusbehandlingen och ett inköp av ett CeraTex fotledsskydd, kom hon tillbaka dagen efter glad som en ”lärka”. Hon hade stått i montern hela dagen utan att ha speciellt ont :-) Nu satt hon ner och behandlade dig själv, en andra behandling och smärtan var nästan borta!

En mycket glad besökare på SkåneMässan som blev LED Ljusbehandlad på sin underarm. Han hade borrat i kärnvirke och musklerna i armen blev skadade. Han kunde inte lyfta något med armen när han kom. Efter behandlingen lyfte han glatt vår Gatupratare och blev en av de gladaste besökarna :-)

Två glada systrar som bägge provade Mobilisern. Deras reaktion var som vi andra som provar för första gången: ”Oj oj oj, där sitter det onda i ryggen, ontskönt!!!

David hade ständigt kunder på Mobilisern och berättade samtidigt varför och hur Engelska Flygvapnet, Engelska Landslagen, Gamla Ryder Cup kaptenen i golf, privatpersoner och sjukhem blivit kunder till Mobilisern. Glad och hög stämning i montern med många skratt :-)

Kvinnan hade brutit handleden under sensommaren och svullnaden samt smärtan var fortfarande kraftig vid handleden. En Ljusbehandling och ett CeraTex handledsskydd senare, svullnaden halverats, smärtan nästan borta och en mycket större rörlighet – damen satt kvar och kunde inte tro vad hon upplevt :-)

Marcus behandlar en 3 veckor gammal muskelbristning i en övre vänster arm på SkåneMässan i Malmö. Besökaren blev helt smärtfri på 3 behandlingar och kunde inte tro att det var sant.