Roll-Up®


Smidigt hjälpmedel som rullar upp lindor snabbt och håller smutsen borta.

 

Groomarnas absoluta favorit  nr 1

– I sadelkammaren eller på gårdsplanen
– I hästlastbilen, transporten eller på tävlingsplatsen

Anslut först Roll-Up® till det medföljande väggfästet. Sätt sedan ena änden av lindan i springan på spindeln. Dra lindan upp mot “armswitchen” -gärna med båda händerna- för att aktivera den automatiska upprullaren. Lindan kommer nu rullas upp så hårt som du önskar. Smuts – t.ex. sand och spån – kan enkelt borstas av lindan när den rullas upp på spindeln. När lindan är helt upprullad, bara släpp taget! Switch-armen faller ned och den kraftfulla motorn stängs automatiskt av. Nu tar man bort den prydligt mycket snabbt hoprullade lindan från spindeln och man kan börja rulla upp nästa.

Drivs antingen från elnätet eller från ett laddningsbart batteri. Stöldskyddad.

Se videon och förstå lättare varför den “lilla stora favoriten” är så omtyckt av groomarna som arbetar i många av tävlingsstallen ute i Europa.

Håll handen i änden på lindan, lyft handen så “switch-armen” aktivers och lindan snurras upp mycket snabbt. Switch-armen rengör samtidigt lindan. På en fråga till groomarna, vad som kunde spara mycket tid i arbetet i stallarna, kom “Mounty´s Roll Up” högt upp på listan över dagligen använda hjälpmedel. Detta är ingen “hyllvärmare” – det är en “daglig användare” i stallet.

Ett justerbart fäste kan köpas till vilket ger möjlighet till att använda sin Roll-Up® nästan över allt.

Pris: SEK 2 150 + moms & frakt