Axel Olin, fyrspann


Hej, Jag heter Axel Olin och är Landslagskusk i fyrspann sedan 2008.

Jag har använt Warp 10 under de senaste åren – speciellt under tävlingssäsongen – och bara fått positiv respons. Mina hästar går väldigt tufft på tävlingar och tävlingarna kommer väldigt tätt, då det gäller att hästarna hela tiden är friska och pigga. Med Warpen så kan jag hålla hästarnas muskler mjuka och på det viset i tid hitta eventuella skador. Till och med vår veterinär Barbro är mycket imponerad av den snabba läkning vi lyckats med på våra hästar under åren som gått. Det är Warp 10 som används dagligen i stallet.

Ett par gånger under året kommer Kicki och Marcus till stallet och går genom hästarna från grunden, då har de använt Photizon, ActivoMeds magnettäcke och Mounty Warm Up för att komma djupare in i musklerna. Vid akuta större skador kommer de och gör en första behandling med den större Photizon, sedan fortsätter vi med Warp 10. Värmekameran är också till stor hjälp, bland annat för att se om gamla skador har läkt ut eller om det ligger kvar en mindre värmebild.

Utan deras stöd och utan Warpen hade inte mina hästar presterat som dem gjort, måste se hästarna som elitidrottare för det är precis vad de är!

För mer utförlig referens och information nås jag genom vår hemsida – www.axelolin.se

Välkommen!

MVH / Axel Olin