CERATEX

Långvågig infraröd värmestrålning ökar blodcirkulationen

 

CeraTex produktutbud erbjuder CE-märkta produkter av hög kvalitet med två funktioner

  1. suveränt stöd gällande förebyggande i att undvika skador samt, stöd för värkande/ömmande/skadade muskler, leder och senor för att påskynda läkningen
  2. ökad blodcirkulation genom att funktionstextilen innehåller keramiskt material vilket kan uppfattas som läkande egenskaper. Detta är väldokumenterad kunskap sedan många år tillbaka .

De flesta nya kunderna, blir positivt förvånade över de oftast snabba resultaten vid tillstånd som till exempel stel nacke, artros, reumatism, tillfälliga skador, ömma muskler. Knäskydd, fotledsskydd, ryggbälte, armbågsstöd och handskar är exempel på produkter från CeraTex breda sortiment.

 

     

 

I CeraTex keramiska CE märkta funktionsmaterial, har en pulverblandning bestående av cirka 30 olika mineralhydroxider, bearbetats vid en temperatur på 1600°C. Detta är en unik process bara för CeraTex produkterna. Mineralerna i detta keramiska tyg kan inte brytas loss, avdunsta eller tvättas bort. CeraTex har medvetet valt en mer kostsam och omfattande tillverkningsmetod för att nå mycket hög kvalitet. CearTex är ensamma om att i produkten ange hur mycket keramik produkten innehåller.

 

CeraTex är funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper. Textilen bygger på nyaste tekniken av vetenskaplig textil teknologi, kombinerat med uråldrig asiatisk erfarenhet.

När de keramiska partiklarna i CeraTexprodukten blir uppvärmda av kroppsvärmen, utstrålar keramiken en värme som återreflekteras till kroppen. Denna långvågig värmestrålning är detsamma som långvågig infraröd strålning som kan upplevas läkande.

CeraTex produkter är mycket slitstarka och har en unik lång livslängd. Samma material för människa som till djurprodukterna. Till människa är alla produkter CE-märkta.

 

FÖR MER INFORMATION OCH WEBSHOP:   www.ceratex.se