Gothenburg Horse Show 23-26/2

Pharmalight är på plats på Eurohorsemässan under Gothenburg Horse Show. Vi har flera bra mässerbjudande på plats i vår monter B02:33. Välkomna!


Mobilisern är med som tar hand om besökarnas ryggar och ömma muskler – den är ett måste och då blir det trångt❤

Storsäljarna LED ljusbehandling Warp10 och PharmaLight Photizo Home VetCare, levererades på plats till många kunder redan första dagen på mässan 🌞

PharmaLights högkvalitativa keramiska textil ”CeraTex” för både människa och häst, finns på hyllan i montern, hästtäckena finns med i de flesta storlekarna. Även hundtäckena sålde bra första dagen, trots att vi inte annonserat att de var med.

Vårt ActivoMed pulserande magnettäcke som hänger på stålhästen i montern, såldes första dagen 🐴 Beställning och betalning under mässan på ActivoMedtäcket – då blir det mässrabatt 👍🏻 täcket skickas efter 1 till 2 veckor.

ONE sårspray som nu plötsligt gör succé i stallen landet runt, är med och står mitt i montern. Vi har en sändning med kort datum som under mässan säljs till reducerat pris.

Tillskottsprodukterna CALBI som har sin tillverkning i Sverige, baseras i grunden på linfröolja och olika alger. Produkterna kompletteras av te x MSM, nypon, Glukossamin till specialprodukter och priserna tillhör de lägsta på marknaden inom tillskott – kvalitén är däremot den högsta.

Ansiktsmaskerna med LED ljusbehandling -som vi inte heller marknadsfört inför mässan- såldes också första dagen🌞
Den blå masken hjälper/stimulerar/accelererar läkningen av acne. Ungdomar med acne i ansiktet får stor hjälp att snabbare läka ut. Ett utmärkt komplement till sjukvård.
Den röda masken stimulerar till att bland annat minska rynkor…både mammor och pappor till ryttare var i montern och shoppade den röda masken redan första dagen under mässan 🌞

”Made by Sweden” gäller för PharmaLights keramiska hästtäcke. De tillverkas i Landskrona, högsta kvalité, Top of the Line eller Nättäcke, används framgångsrikt av Landslagsryttare inom dressyr, travstall, galoppstall och exporteras även till större stall runt om i EU. Den mesta försäljningen sker genom rekommendationer/referenser. Keramiken i tyget skadas inte av att tvättas, bästa passformenen, hållbara, snygga och går att få specialanpassade efter kunders önskemål.

Välkomna till B02:33 PharmaLights monter – mässpriser i montern 🇸🇪🐴

 

 

Bokmärk permalänk.