EM i Göteborg 21-27 augusti

Vi ses på EM i Göteborg 21-27 augusti!

* Gratis biljetter till invigningen på måndag – följ länken 
* Vår monter på Heden har nummer 5 – inte 55 som det står i några av annonserna.
* Mässpriser i montern, gratis ”prova-på-behandling”
* Multi Radiance Medics ljusbehandling finns i montern och demonstreras. Deras produkter är unika, har både Super Pulsed Laser, LED ljusbehandling samt magnetbehandling i samma instrument.
* Italienska företaget CANDIOLI producerar tillskott till häst och har funnits sedan slutet av 1800-talet. De har kunskap om vad som fungerar! Gastrocure är en storsäljare i EU. Introduceras i Sverige under EM.
* Photizo Professional LED ljusbehandling har sedan år tillbaka en ledande position inom behandling på häst i Skandinavien.
* Storsäljaren Photizo VetaCare Home finns att köpa till Mässpris i montern. VetCaren såldes slut under Falsterbo Horse Show och vi hade med ett stort lager.
* ActivoMed pulserande Magnet- och Massagetäcke. Den mest använda friskvårdsutrustningen inom hästsporten idag. Finns över nästan hela världen idag
* PharmaLights Hästtäcke med keramisk Textil och som sys av sömmerskor i Landskrona är en storsäljare, hög kvalitet och snabbt upplevt resultat från ryttarna
* MOBILISERN, denna fantastiska madrass som fixar till och underhåller ryggar på ryttare – Carl Hester bl a -, golfspelare, patienter, privatpersoner och som gör livet lättare då kroppen upplevs rörligare och mjukare efter användning, ”prova-på” i montern.
* Warp 10, LED ljusbehandlingen som är framtagen tillsamman med NASA, användes i rymdskytteln och designades på uppdrag från US Army. Unik!

VÄLKOMNA!

Bokmärk permalänk.